Online afspraak maken

Via onderstaande knop kun je gemakkelijk zelf een intakegesprek voor een endo-traject of een hormoon-traject zelf inboeken. Heb je eerst nog vragen of spelen er meer ziektes bij je? Boek dan eerst een gratis online kennismakingsgesprek!

Ook kun je voor een los consult kiezen. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging. Daarna stuur ik je de uitgebreide vragenlijst toe. Vul deze zo snel mogelijk in, zodat ik me goed kan voorbereiden op het consult. (Dit scheelt kostbare tijd).

Mijn consulten vinden voor nu enkel plaats op maandag en woensdag van 09:00 tot 17:00In de toekomst zal dit zeker worden uitgebreid. 

Alle intakegesprekken voorafgaand een traject voer ik face to face in Arnhem. De vervolgconsulten en het losse consult kunnen ook digitaal (maar mag ook in Arnhem). 

Ik hoop je snel te spreken 🙂