voor snelle vragen of een fijn gesprek

Short support | voeding

In mijn praktijk bied ik ook losse consulten aan op het gebied van voeding en leefstijl 
(online – 60 minuten. Een paar plekjes beschikbaar per maand).

Dit is speciaal voor jou als jij bijvoorbeeld:

☼ Een aantal korte vragen hebt omtrent voeding, supplementen, gezondheid en/of endometriose
☼ Al goed op weg bent en al wel wat weet op het gebied van voeding en leefstijl maar toch behoefte hebt dat ik even met je mee kijk.

€95,-

Inclusief btw, mailcontact, online consult van 60min, e-guide met basisadviezen.

Houd er rekening mee dat een los consult eenmalig is en niet komt met langdurige, intensieve coaching. Wel vraag ik je om van tevoren een online vragenlijst in te vullen die je krijgt na bevestiging.

Als je echt voelt dat je intensievere en duurzame 1:1 coaching nodig hebt, kijk dan even naar het endo-traject als je endometriose hebt of het hormoon-traject als je last hebt van PMS / hormonale klachten. 

Twijfel je of een traject iets voor jou is? Neem gerust even contact met mij op! 

kennis en ervaringen delen over endometriose

Short support | endometriose

Niemand begrijpt jou zo goed als een lotgenoot. Het kan super fijn zijn om ervaringen te delen met iemand die weet hoe het is om endometriose te hebben. Vaak kampen vrouwen met endo met onbegrip vanuit de omgeving. Dat zorgt vaak voor een eenzaam en onbegrepen gevoel. Ik maak per maand tijd vrij speciaal voor dit soort gesprekken.

(Online of face to face in Arnhem – 60 minuten. Een paar plekjes beschikbaar per maand).

Dit is speciaal voor jou als jij bijvoorbeeld:

☼ Behoefte hebt aan een open en eerlijk gesprek over endometriose (en alles wat daarbij komt kijken) met een lotgenoot. Ik ben jouw luisterend oor en steun. (Maar geen psycholoog. Zoek echt gerichte hulp als je dit nodig hebt.)
☼ Meer uitgebreide informatie + handige pdfs wilt bespreken voor een endometriose consult / operatie in Londen (waar ik zelf ook ben geopereerd. Dat lees je hier)

€65,-

Dit gesprek is zonder langdurige, intensieve coaching. Als je echt voelt dat je intensievere 1:1 coaching nodig hebt, kijk dan even naar het endo-traject als je endometriose hebt of het hormoon-traject als je last hebt van PMS / hormonale klachten. 

Twijfel je of een traject iets voor jou is? Neem gerust even contact met mij op! 

Tijdens het gesprek kan ik niet in gaan op medische vragen, uitslagen of diagnoses. Ik ben geen arts.